AL RESCAT DE LA CARTERA DE BÉTERA

images1

Última hora:

La inestimable ajuda de la policia Municipal de Bétera ha aconseguit que la cartera i els veïns de Valls de Flors puguen continuar acostant-se a les bústies comunitàries sense risc per a la seua integritat física per causa de la nidificació de les vespes .

Qui anava a dir que estos bitxets esvalotats per les primeres calors primaverals havien de ser protagonistes de la pròxima aventura de la comunitat de Vall de Flors II.

Les vespes havien fet niu entre les teules i les escletxes que hi ha en les bústies comunitàries i la cartera va dir que prou. Que se solucionava el tema o que ella no repartia cartes. I ahí començava la seua vaga de zel associada a estos poc simpàtics insectes.

La nostra administradora Mònica amb l’ajuda del seu abnegat marit van posar-se mans a l’obra per contactar amb correus i la Policia de Bétera per acabar pel moment amb “l’amenaça”  .

Sembla que la situació d’algunes bústies individuals sense pany, afavoreix l’entrada i nidificació dels insectes. Preguem a tots els veïns la renovació i manteniment dels seus panys

Reproduïn escrit de la nostra veïna Maluy sobre la qüestió que ens ha permés seguir el tema:

bustia2“Voldria parlar sobre les vespes o abelles que s’han instal·lat a la teulada de les bústies del correu. Ahir em va dir la nostra veïna Carmen que la persona que ens ve a deixar el correu havia dit que fins que no estigueren els insectes no tornaria a deixar-nos el correu perquè era perillós. Fa temps que Carmen avisà l’ajuntament i, també, l’administradora d’això, però ningú no li va fer cas, amb les conseqüències que us he contat. Esperem que aquesta vengada puga sortir efecte.
Maluy”

3 Respostes to “AL RESCAT DE LA CARTERA DE BÉTERA”

 1. perico Says:

  INCREIBLE¡¡¡ Autentico guión de pelicula de ciencia ficción, deseo que no tuviese consecuencias en la integridad física de la Sr. cartera.

 2. leopoldo Says:

  Ruego por favor que se escriba en castellano o español, como más guste, pero que lo pueda entender. Gracias

 3. valldflors Says:

  Este blog mantiene entradas en las dos lenguas oficiales y respondre a la realidad bilingüe de nuestra comunidad.
  Se respetan las entradas de los redactores de los comentarios y de las entradas, sean en una lengua o otra. Con ello no queremos que se deje de comprender algo ni discriminar a nadie. Más de 25 años de enseñanza del valenciano en las escuelas garantiza que en cualquier casa con niños o no tan niños comprendan lo que tal vez adultos o muy adultos, les cueste. Este blog puede ser una buena actividad educativa y de comunicación entre padres e hijos para poner estos textos en común en la lengua propia de los valencianos.
  Tambíen está la opción de con un poco de buena voluntad consultar diccionarios, o usar traductores en línea. Tenemos ahora bastantes recursos en internet para este menester.
  No obstante, tenemos en cuenta su carta y continuaremos manteniendo una relación de presencia de las dos lenguas en el blog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: