Balanç d’un any del Govern d’Espanya en el PV

L’agrupació local del PSOE ens envia el document sobre el balanç d’un any de IX legislatura del Govern d’Espanya  per comprovar les inversions fetes en el País Valencià. Adjuntem el document que podeu consultar. Quan aparega una altra finestra torneu a entrar a l’enllaç:

resumen-i any de-legislatura socialista: balanç en el PV

images-govern-despanya

3 Respostes to “Balanç d’un any del Govern d’Espanya en el PV”

 1. Jose Antonio Says:

  Estoy absolutamente en contra de la utilización politica de este espacio. Ni en un sentido ni en otro, yo creia que su vocación era unicamente crear un foro donde exponer los problemas de los vecinos, sus ideas y sus necesidades, no un panfleto de ideas politicas.
  Por cierto, estos señores socialistas deberian respetar las denominaciones legalmente establecidas. Imagino que cuando hablan de pv se refieren a la Comunidad Valenciana.
  Tiene narices que presuman aqui de inversiones.

 2. valldflors Says:

  He d’aclarir-li com a administrador que el blog és essencialment de veïns però no està tancat a la participació dels partits polítics. Per exemple, vosté pot comprovar que a la dreta de la interface de la pàgina, en els enllaços hi estan representats partits com PP, PSOE, Bloc i tots els que tenen pàgina activa en el municipi de Bétera. Personalmente he convidat a eixos grups a que aportaren, qualsevol d’ells anuncis que consideraren d’interés sobre el que vulgueren. El grup socialista, que està portant al ple municipal iniciatives i preguntes per a la resolució dels nostres problemes en Vall de Flors, ha sigut l’únic en demanar-nos una publicació, i hem accedit per gentilesa. Tan de bo, puguerem publicar les coses que fan per als veïns tots els grups que poden fer-ho!
  Ací respectem totes les opcions lingüístiques i nomenclatures estatutàries (País, Comunitat o Regne). No li canviarem el nom a ninguna ni traduirem cap comentari a ningú que respecte al mateix temps les normes d’estil dels comentaris, que se troben en els enllaços (cultura i participació) del blog. Cordialment,
  Administrador del Blog

 3. Jose Antonio Says:

  Nada más lejos de mi animo el crear una polemica en este espacio, pero ya que se me contesta a mi opinión, quisiera puntualizar tres aspectos.
  1)En primer lugar he dejado claro mi oposición a la utilización politica de este foro, no por el PSOE, por cualquier partido, me da lo mismo si es el PP o cualquier otro, no milito en ningún partido.
  2)Es muy facil cuando se está en la oposición promover iniciativas y preguntas en los plenos para resolver nuestros problemas, pero ¿donde estaba el PSOE en anteriores legislaturas?
  3)Por último, una cosa es la libertad de expresión, y otra la legalidad vigente, y a menos que esté muy equivocado la denominación oficial de nuestro pueblo es Comunidad Valenciana.
  Aunque a algunos no les guste.
  Para acabar, dicho todo esto, ojala los señores del PSOE solucionaran una pequeña parte solo de los problemas de Vall de Flors, porque yo les aplaudiria, pero lamentablemente, como bien sabe el administrador de este foro, eso no ocurrira.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: