Alcalde de Bétera: “Tenim controlada la situació econòmica de l’ajuntament”

Aquest pareix que és el debat actual en l’ajuntament de Bétera, i sobre este tema van produir-se les paraules més pujades de to la passada nit del primer de juny. Se discutia la liquidació de comptes de l’exercici del 2007 i Pilar Ros del PSOE s’interessava per les factures que estaven al calaix, gastades i no imputades i l’alcalde J.M Aloy va replicar a la regidora ” si saps d’alguna factura amagada dis-ho”. A l’oposició no li agrada el reconeixement del crèdit com a forma de funcionar econòmicament. El president del consistori afegí: “Tenim controlada la situació econòmica de l’ajuntament”images-JM Aloy

No va estimar-ho així de nou Pilar Ros que aportà les recomanacions de Tresoreria i Intervenció municipals i la falta d’ inversió local en el municipi. El senyor Aloy discrepà i aportà com a exemple l’increment del gasto social i el retall en festes i protocol.

Estat de la nova Escola

Una altra de les qüestions destacades va ser l’anunci de l’estat de la pròxima construcció d’una nova Escola per al Municipi de Bétera. L’estat actual és la cessió municipal del terreny a la Conselleria d’Educació. Se construirà al costat de l’actual de “Camp de Túria”. El tema escolar va ser suscitat per la regidora socialista Amparo Doménech qui s’interessà també per la matrícula per a l’any vinent. Des de l’equip de govern s’anuncià una unitat més per al curs 2009-2010 ja que la demanda era superior a l’oferta.

“EN QUINA SITUACIÓ SE TROBA L’AIGUA DE VALL DE FLORS?”

Cristina Alemany regidora del Bloc preguntà sobre esta qüestió al tinyent d’alcalde J.Alapont el qual va explicar: ” Tots els informes tècnics que Montcada demanava d’Aigües Potables es troben fets i entregats, el que succeïx ara es que els seus tècnics volen garantir el subministrament  i donar una forma  de conveni, que per una altra banda està fet en legislatures passades. Este conveni està sent localitzat per l’ajuntament i es preveu que amb els informes finals favorables dels dos ajuntaments, Aigües Potables estaria en condicions de fer la connexió en 48 hores”.“Els veïns sols haurien de donar-se d’alta en AP i l’ajuntament faria efectiu l’obra amb l’aval del constructor”. (…)Cristina Alemany BNVCristina Alemany BNV

Obras son amores y no pocas razones…

Anuncis

Una resposta to “Alcalde de Bétera: “Tenim controlada la situació econòmica de l’ajuntament””

  1. Maria Esther García Escudero Says:

    Siempre hay algún documento que falta. ¿Ahora son los informes de los técnicos? Estos informes ya se habían realizado… En fin, esperemos que con la llegada del calor y el incremento del consumo del agua, el pozo funcione y no nos quedemos sin agua, que es lo que viene pasando año trás año. Y a esperar otra vez la llegada del agua.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: