EL PP ARRASA EN LES EUROPEES A BÈTERA. DUR CÀSTIG AL PSOE QUE SE QUEDA A 25 PUNTS.

Bétera-eleccions europees-09

Europees en Bétera -imatge

Consulteu les dades en els enllaços anteriors. Comentari al final.

Amb una participació més que notable, superior al 50% del cens, Bétera ha donat un suport claríssim a la llista del PP que sembla no tenir sostre en el nostre municipi. La diferència amb el PSOE també bat rècords i se situa en el 25%. El PP ha obtingut un total de 4627 vots (un impressionant 56’84% dels escrutinis) front a 2609 vots del PSOE que s’ha quedat en un modestíssim 32’09%.

El president del PP de la província, Alfonso Rus de València en compareixença en l’Alameda Palace i en un ambient d’eufòria declarà: “ham ‘nat a tochs els pobles i els ham axplicat què era Europa i que Europa era Camps, que Europa era Rita i que Europa era Rus (rises) i se l’han cregut…”

Rita Barberà, alcaldessa de València, al seu temps féu unes declaracions presumint del 19 % de diferència amb el PSOE en la ciutat (això perquè no sabia els resultats de Bétera) i fent grossa la derrota socialista declarà : “mañana le espera un buen pollo a Alarte”.

Al seu temps el president Camps amb una eufòria més continguda manifestà “a la Comunidad no se la puede atacar de esta manera y ahí estan los resultados”.

votacions en bétera arxiu de 2007

Anuncis

4 Respostes to “EL PP ARRASA EN LES EUROPEES A BÈTERA. DUR CÀSTIG AL PSOE QUE SE QUEDA A 25 PUNTS.”

 1. Francesc V. Says:

  En una democràcia caldria felicitar al guanyador. Caldria respectar els vençuts…
  En una democràcia cal animar els perdedors i encoratjar-los a fer les coses millor per a alternar-se en el poder.
  Als nostres polítics guanyadors caldria demanar-los, contenció i respecte inclús en els moments d’eufòria.
  Un dia com hui, jo no sé ben bé si algú ha guanyat o tots hem perdut un poc. No sé si s’ha votat pensat en Europa, en la crisi, en “el ataque a la Comunidad”, o senzillament s’ha jugat a cavall guanyador.
  Ens inundaran estos dies amb valoracions de tot tipus, en tertúlies inacabables on s’escenificaran els “dos bàndols”. Però hui, des del xicotet barri, oblidat de Vall de Flors en Bétera on encara lluitem pels servicis bàsics i per eixir de l’abandonament, em fa pena, un poc més que no puguem llevar-nos de damunt el pes de tanta ignomínia, de tanta manipulació, de tanta compra de voluntats, de tanta falta d’esperit crític. Estarem al remat, rematats? ? No ho vull pas creure.
  Recomane la lectura de l’anàlisi polític de Josep Torrent “Berlusconi i Camps”, no té desperdici:
  http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Berlusconi/Camps/elpepuespval/20090608elpval_7/Tes

 2. Sandra F. Says:

  Pues yo creo que la gente ha votado pensando que estas elecciones eran nacionales. Y han pensado: “vamos a castigar a ZP por la crisis y por el paro”. Cuando la culpa de lo que pasa es de los bancos internacionales, y de los políticos de la legislatura pasada, Sr. Aznar y su PP. No del partido que está ahora en el gobierno. Ellos, los políticos, se aprueban los sueldos para sí mismos. Y da igual que haya crisis… cobran mucho, pero mucho, mucho. Los del PP y los de PSOE, todos. Pero encima, los del PP son empresarios (muchos de ellos) y han ganado lo que no está escrito en epocas pasadas. Y como ahora, ganan menos, despiden al personal. Y el pueblo llano votando al PP, apoyando al empresario egoista y usurero y al politico que acepta sus regalos a cambio de contratas. No se dejen manipular señores y señoras y piensen un poco, razonen su voto. Aunque de todas maneras, todos nos la “meten”. Se despide una que votó a upd.

 3. Pilar Ros Sánchez Says:

  REALITAT OBJETIVA

  El Partit popular ha guanyat les eleccions Europees, i el PSPV les ha perdut. Contar vots i vore qui els ha tret és tan senzill i objectiu que moltes vegades molesta.
  El PP ha guanyat i el PSPV ha perdut així de senzill. Després podem parlar de vot canviat, de fidelitat de vot, de desmobilització i abstenció, depenent del procés electoral, però la realitat és que el passat 7 de juny, a Bétera un 47% dels electors no votaren a ningú i un 56% votaren pel Partit Popular. L’estadística cadascú la podem interpretar però s’ha de respondre (etimològicament de responsabilitat), cal respondre i no convertir aquesta derrota en una “derrota triomfal”.
  Al PSPV tenim molt de treball per davant i tenim, “tinc” moltes ganes de fer-ho. Sense concessions, sense dilacions, sense complexos, redoblant esforços a la tasca d’oposició, i d’explicació de les polítiques públiques del Partit Popular de Bétera i de la Generalitat. D’ explicació de les lleis que permeten la llibertat d’autonomia personal, dels drets universals. Cal incloure a la ciutadania a les propostes, a les decisions, o és que sols es tracta de guanyar?
  Es farem escoltar per aquells que ens voten i pels que no ens han votat, tenim un projecte de Bétera i per a Bétera. El futur és nostre i entre tots el farem present!.
  Pilar Ros Sánchez
  Regidora PSPV a Bétera.

 4. Jose Antonio Says:

  Me alegra ver que no se utiliza politicamente este espacio de convivencia.
  También me alegra ver que las personas de izquierdas evolucionan en su pensamiento, es decir, tener ideas conservadoras o de derechas equivale a empresario enriquecido ilicitamente, y ser de izquierdas equivale a ser buena gente trabajadora a la que se explota.
  Como siempre cuando pierde la izquierda es que la masa esta manipulada. Dios mio, cuanta incultura, o cuanta mala intención. Seguro que en Andalucia y en Extremadura no se manipula a la gente, son todos muy inteligentes y libres.
  Por otro lado, si gana el PP, lo mejor seria evolucionar y que hubiera alternancia, si gana el PSOE no, tienen que continuar su proyecto.
  En fin, para terminar, yo soy un simple trabajador por cuenta ajena, no soy ningún empresario, pero no dejo de reconocer que si no hubiera empresarios que crearan empresas, yo no podria trabajar y por lo tanto subsistir.
  Ya nos hemos olvidado de los records de paro tanto en la epoca del Señor Gonzalez, como ahora en los del Sr. Zapatero, su gobierno y sus politicas no tienen nada que ver en esta crisis, vaya hombre que descubrimiento, y eso que ya llevan cinco años en el gobierno.
  Por último, a la señora concejal/ala del PSOE, que dedique sus discursos a uno de sus mitines, la gente ya es mayorcita y sabe a quien votar en cada momento, yo sin ir más lejos voté en las municipales a CUBE, que era a mi modo de ver la mejor opción para esas elecciones.
  Identificar libertad a un partido politico es un error que mucha gente sigue cometiendo, pero bueno, tenemos lo que nos merecemos, pero siempre………

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: