460.000 € per a la Torre Bufilla. Jaume I protegiria hui els seus.

Un bon grapat de milions de duros. Casi 80 milions de les antigues pessetes. És una bona notícia per a Bétera, no ho dubtem. La situació d’abandonament del monument més emblemàtic del poble era total. Els diners els posa l’Estat via el plan de reactivació econòmica o plan Zapatero. L’ajuntament ha decidit entre altres projectes, que eixos diners s’hi dediquen.

A pocs metres de la Torre Bufilla vivim el veïns de Vall de Flors, amenaçats pel by pass, ofegats per canteres il.legats que degraden el medi ambient, ignorats per l’ajuntament quan els demanem que ens arreglen els carrers, per seguretat. Ens juguem la vida per la infame via d’eixida al municipi que envolta la Torre Bufilla. No disposem d’aigua de la xarxa, ni connexió amb la depuradora. Ens han limitat la seguretat pública. No tenim ni una sola dotació de servicis públics. I encara paguem al municipi…

Torre bufilla i bombers

Els veïns de Vall de Flors s’alegren que la Torre Bufilla se mantinga en peu amb diners públics, vinguen d’on vinguen. Però no entenem ni entendrem que tot un barri mantinga les necessitats que té i mentre això passa , no se destine ni un euro a les condicions de vida actuals dels seus ciutadans.

Ens arreglaran la carretera d’accés al nostre barri?

S’arbitraran mesures efectives de protecció integral del medi ambient de la zona Bufilla-Carraixet-Vall de Flors-Pla d’Andanes?

No entenem ni compartim la falta de sensibilitat cap a uns veïns. Tampoc la complicitat dels grups polítics amb diners d’Espanya respecte a uns Veïns que són de Bétera. Ningú va badar boca com ens haguera agradat.

Les nobles pedres podran dormir més tranquil·les i reparades. Jaume I des de la talaia celestial assenyalaria la direcció del camí a seguir, la direcció de la llibertat i de l’empar dels seus.

460.000€ para la Torre0013

Anuncis

Etiquetes:

2 Respostes to “460.000 € per a la Torre Bufilla. Jaume I protegiria hui els seus.”

  1. leopoldo Says:

    Mare de Deu…………………….

  2. leopoldo Says:

    perdó, volia dir: Mare del €uro…………..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: