Montcada aprova la llicència d’obres per a l’aigua de Vall de Flors. Aigües Potables està executant l’obra.

Finalment, la comissió de govern de l’Ajuntament de Montcada va donar llum verda la passada setmana, a la concessió de la llicència d’obra per a dur l’aigua potable a Vall de Flors (Bétera) i que s’havia ajornat, primerament per l’exigència del “conveni” i després per l’incendi que va afectar a la zona. La majoria del PP se va imposar en eixa comissió i el PSPV va votar en contra. Els papers han viatjat cap a Bétera per a la constància definitiva del requisit i Aigües de València ja ha començat a descarregar al polígon industrial Montcada II , tuberies i a marcar el camí per fer els forats de les conduccions. Sembla que ara va de bo i que el procés comença a materialitzar-se. Les obres van a un bon ritme i si bé divendres  31 van deixar materials i marcar el camí, dilluns 3, ens van sorprende amb un semàfor i el camí a mig foradar, pel que la conducció podria estar feta abans de la fi estival, de no haver problemes d’última hora .

Aigües de València ja prepara la instal·lació

Aigües de València ja prepara la instal·lació

Vall de flors se prepara.

La comunitat de Vall de Flors II prepara amb la seua administradora i Junta Rectora la documentació necessària per a les altes individuals, mentre Vall de Flors I se planteja ara fer la doble xarxa de reg-consum que no disposen per a optar a l’aigua de xarxa que per fi pareix que arriba després de 30 anys al barri. El subministrament d’aigua de reg continuarà fent-se, pel moment, segons la forma actual des del pou de St Isidre. L’instal·lador original de la doble xarxa de VF-II està col·laborant per projectar nous comptadors d’este servici perquè cada casa tinga ell control de consum d’esta xarxa també com insistentment se ha demanat per molts veïns i veïnes. El municipi de Bétera treballa en un projecte de dur aigua de reg per la xarxa de la Comunitat de Regants per a les urbanitzacions, encara que esta possibiltat tardarà en ser una realitat ja que està en fase de sol·licitud .

el punt de connexió ja és visible al polígon Montcada II

el punt de connexió ja és visible al polígon Montcada II

L’obra serà finançada en la seua totalitat per les quantitats avalades pel constructor en la fiança de la urbanització de VF-II. Els veïns sols hauran de fer-se càrrec de l’alta de cada casa que se podrà abonar en els rebuts successius.

Es posarà fi a una situació anòmala i no desitjada en la qual VF-II havia de fer front a uns gastos ingents per depurar les contaminades aigües de reg del pou St Isidre per a consum. La comunitat s’alliberarà de ser la gestora de tot açò i com també d’haver de fer front a anàlisis homologats, gestió i manteniment de potabilitzadora, talls de subministrament incontrolats etc.

L’Ajuntament de Bétera ha declarat diverses vegades que farà una recepció parcial de la urbanització  una vegada se tinga la xarxa de l’aigua en Vall de Flors II. La de Vall de Flors I, la faria quan els veïns completaren la doble xarxa hui inexistent i obligatòria.

Anuncis

Etiquetes:

3 Respostes to “Montcada aprova la llicència d’obres per a l’aigua de Vall de Flors. Aigües Potables està executant l’obra.”

 1. luis ruiz Says:

  INCREIBLE!!!!!!!!!!!!!!
  Pero según parece ( gracias a Dios – y a nuestros políticos ) comienza a ser una realidad que nuestra necesidad de tener agua potable de red como cualquier españolito que paga sus impuestos va a ser atendida de una p….. vez.
  Estoy encantado y de enhorabuena, puesto que he visto a los obreros haciendo las zanjas y quiero desde aqui felicitar a mis vecinos ( a todos ) por este paso de gigante que en breve vamos a dar…enhorabuenas vecinos y ánimo, vamos poco a poco, pero vamos…

 2. Maria Esther García Escudero Says:

  ENHORABUENA VALL DE FLORS II

 3. Maria Esther García Escudero Says:

  Bueno, parece ser que nuestro problema del agua , va camino de resolverse. Desde aqui, quiero dar las gracias a todos los que habeis colaborado en que esto se pueda resolver. Aunque yo sigo estando un poco reticente, y hasta que no vea el agua correr por mi casa no quiero lanzar las campanas al vuelo. Vamos a ver como va discurriendo el asunto y tambien quiero animaros a que sigamos trabajando para que todos los demas problemas de nuestra urbanización se resuelvan lo antes posible, ya sabeis que el que la sigue la consigue.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: