EL PP PASSA FACTURA A L’OPOSICIÓ PER LA MOCIÓ CONTRA L’IBI

El ple extraordinari de dimecres 11 a penes durà 45 minuts i no ha suposat cap novetat respecte a l’ordinari de la setmana anterior.  L’oposició demanà esta sessió per a tractar el tema de l’IBI, però l’equip de govern maniobrà i  inclogué el punt en la passada sessió ordinària d’octubre  , una vegada sol·licitat l’extraordinari. A pesar que la llei de bases de règim local pareix que ho impedeix, l’oposició no va voler evitar-ho encara que  protestà  la situació.

Va ser el dimecres quan l’equip de govern, mitjançant el portaveu del PP, Javier Alapont ,va  voler ficar en fila índia a tots els grups de l’oposició. Segons l’edil popular el moment d’haver parlat de la polèmica qüestió de l’IBI era en la junta de portaveus i que els grups PSOE-EU-Bloc no  presentaren la moció conjunta al ple d’octubre. Amb aquesta recriminació, l’alcalde de Bétera, va canviar les formes d’intervenir els grups , va deixar que sols parlaren els portaveus i va eliminar les rèpliques, cosa que provocà que els regidors J.C.Cremades i Pilar Orts abandonaren la sessió en creure que s’estava negant l’expressió lliure dels edils. L’abandonament dels representants socialistes del saló de plens va dur com a conseqüència la d’accedir a les rèpliques.

DSCF1873

dos concejals socialistes abandonaren el ple per no tenir dret de rèplica (arxiu)

javier alapont - copia

Javier Alapont, per a alguns "alcalde en funcions" de Bétera

Els milers de signatures i recursos contra l’impost no van avalar en cap moment l’acció de l’oposició que va vore com se la “castigava” amb una interpretació estricta del reglament, ara , ja que Bétera no disposa d’un reglament de funcionament específic de les sessions.

Les votacions no van donar resultats diferents a la de l’últim ple cosa que farà deixar el coeficient de l’impost en el 0’58%.

Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: