MONTCADA PERMET LA DEGRADACIÓ DE L’ENTORN LES TORRES-VALL DE FLORS

L’ajuntament de Montcada està permetent la degradació de l’entorn Barri de les Torres – Vall de Flors . Els veïns han denunciat per escrit fins a dues vegades la necessitat de la neteja del camí Torres pelosa (uns 450 mts fins el límit amb Bétera, que sí el neteja) pel qual  ja no es pot ni transitar i que ajudà  a l’extensió de l’ incendi que se provocà este estiu. Ni després d’este fet Montcada ha fet res.

Senyal quasi tapada per les males herbes

Ara un parquing de trailers i remolques s’ha instal·lat  en les inmediacions del camí Torres Pelosa en un sòl agrari al costat de les cases del barri. Els veïns desconeixen si tenen llicència d’activitat i denunciaran la perillositat de la concentració de tots estos vehicles en uns camins no aptes pel transit de Trailers, que no tenen la senyalització mantinguda i que provoca un impacte evident en la vida dels veïns de la zona.

Montcada permet la degradació del barri de les Torres

La zona contigua de l’incendi del passat juliol no ha estat motiu de cap intervenció municipal. A pesar de la possible titularitat privada del terrenys, l’interés públic i la seguretat dels veins no pareixen preocupar a l’ajuntament perquè ni neteja ni mana netejar. El resultat és que continua el perill i els vehicles se la juguen cada dia en la zona.

La quantitat de llenya cremada i la protecció dels bunquers i trinxeres de la guerra civil tampoc són objectiu de la “sensibilitat” municipal, segons els veïns que pensen que igual que ha existit un acord per altres temes entre ajuntaments (Bétera-Montcada) podria haver un acord per la neteja regular del camí, entre les possibles solucions

Recordem que Bétera ha actuat sobre un solar privat perillós i ha passat càrrec al titular que no el mantenia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: