PLENS EXTRAORDINARIS DE FEBRER. URGÈNCIES PELS DINERS I ELS PROJECTES

L’equip de govern s’ha vist obligat en les últimes setmanes de febrer a fer dos plens extraordinaris amb caràcter d’urgència, el primer per incloure projectes nous alternatius al que es va aprovar per al projecte d’inversió local de l’estat i que s’havia rebutjat per la Delegació de govern i el segon per fer un reconeixement extrajudicial de crèdit per pagar factures impagades de Iberdrola i Consum.

En el primer assumpte, la Delegació de govern va rebutjar que l’ajuntament incloguera en el pla Zapatero II contractacions directes de personal i així s’hi van afegir  altres programes per no perdre la subvenció.  Els nous projectes  i diners destinats són:

Transport Escolar 121.863 €, Millores d’eficiència energètica: Canvi de luminàries a Mas Camarena 76.859€, canvi luminaries àrea del Calvari 26.100€. Instalacions fotovoltaiques a les dues guarderies noves 125.800€. Pla de formació informàtica per a la tercera edat (lloguer ordinadors i professorat 22.000€. Pla formatiu per a treballar amb persones amb dependència 6.000€.  Ajudes d’emergència econòmiques per lloguer de vivenda 65.000€.

LLUMS NOUS PER A LA ZONA DEL CALVARI

El reconeixement del crèdit últim s’hauria produït perquè Iberdrola havia tallat la llum en alguns PAIS per falta de pagament municipal (fins 100.000 € en esta factura reconeguda) i per a continuar pagant al supermercat Consum les ajudes d’emergència social per a famílies necessitades que s’havien acumulat i no es pagaven per un valor de 18.000 €, cosa que havia portat al supermercat conveniat a no subministrar més queviures.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: