L’ Ateneu per al poble de Bétera ja rep les primeres adhesions

Un saló d’actes del castell  ple saludà el projecte d’Ateneu per a la ciutat de Bétera el passat dissabte 23 de febrer.

La presentació va ser precedida d’un lectura dramatitzada per part de dos actors

La presentació va comptar amb la participació coral de la comissió que ha llançat a rodar el projecte (Marta, Carme, Ramon, Toni i Pau).Tots ells destacaren la voluntat i el compromís social dels qui aposten pel nou Ateneu, que vol ser un espai de trobada de molts àmbits d’actuació com la participació ciutadana, l’actuació cívica, la defensa del medi ambient etc. El projecte està prou obert i en la sala es van sentir propostes i suggeriments per al seu futur immediat.

Quant al funcionament, els participants a l’acte van rebre informacions del que es pretén que siga el funcionament de l’Ateneu : la inscripció legal, la necessitat d’un espai físic, l’aportació dels socis, l’autogestió, les relacions amb altres associacions etc.

Els presents, una vegada finalitzat l’acte, van deixar constància de la voluntat de participació en el projecte. L’acte es va seguir amb una presentació en Powerpoint dels objectius amb un fullet informatiu de suport i una actuació inicial de dos actors beterans sobre una lectura dramatitzada que va entusiasmar els convocats.

El centre i la perifèria, associació d’associacions.

Una interessant reflexió va ser posada de manifest per més d’un assistent en el sentit que l’Ateneu servisca com a espai referent d’altres associacions i que integre l’activitat de barris de la perifèria així com del centre de la ciutat de Bétera, que ja després d’haver superat el padró en més de 21.000 habitants, té este nou perfil.

Més informació: escriu a  ateneuprojecte@gmail.com

Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: