El Blog Vall de Flors , referent de la vida politicosocial de Bétera.

Un anyet ha fet el blog que ha revolucionat l’espai comunicatiu de Bétera i comarca. Els seus promotors han vist com la xifra de col·laboracions i el nivell de seguiment han crescut en este temps de manera molt important. Quasi 23.000 visites contrastades en este any de vida avalen la seua trajectòria ascendent.

Durant este temps les reivindicacions veïnals, la vida municipal i política, l’espai cultural i la defensa del medi ambient i el patrimoni han estat motius centrals de les prop de 200 entrades i comentaris de producció pròpia en este temps, una part important  de les quals suposen un  treball singular d’investigació, seguiment i redacció.

El dia que més actiu es va presentar el blog Vall de Flors- Bétera va ser el 24 de juliol de 2009 dia posterior a l’incendi que assolà les immediacions de Vall de flors i que suposà l’evacuació de tots els seus veïns.

Recordem ací els reportatges d’aquell dia: Vall de cendres: el dia després.

Incendi en Vall de Flors

Aloy entra en els jutjats de Llíria

Reivindicacions veinals al ple municipal

El mes que ha suposat les màximes consultes ha estat novembre de 2009 on les reivindicacions veïnals contra la pujada de l’IBI i la denuncia admesa a tràmit contra l’alcalde de Bétera pel cas Garrigues, van fer que els internautes veren quasi 4000 voltes les nostres pàgines.

L’ultima notícia que està rebent més visites i suscitant més comentaris és la crisi oberta en el PSOE local amb prop de 600.

No sols els veïns de Bétera consulten el blog, també  els polítics, funcionaris i els periòdics regionals que en ocasions, agafen les nostres informacions per a les seues cròniques . També tots els vinculats a Bétera que viuen lluny de casa i que ens escriuen de tant en tant, visiten la pàgina.

El blog té diverses seccions i utilitats que han fet que siga una pàgina consultada a diari per molts beterans per accedir a l’oratge, les cites culturals, les associacions, els partits o els horaris de transports entre d’altres.

trajectòria ascendent del blog

El blog Vall de Flors- Bétera naix en febrer de 2009 en un barri de Bétera que ha patit en especial les incongruències i desfases d’un urbanisme poc planificat i que ha provocat la insatisfacció i el descrèdit de tots els ciutadans del terme. El seu director Francesc Vila (valldflors@gmail.com) és representat veïnal i ha dut a terme la tasca de seguiment de la vida política i municipal amb finalitats informatives i de dinamització cultural.

Anuncis

5 Respostes to “El Blog Vall de Flors , referent de la vida politicosocial de Bétera.”

 1. valldflors Says:

  Agraïmets a tots els qui heu fet possible amb els vostres comentaris, informacions, aportacions i consultes que este espai siga possible. Us encoratge a què continueu el camí.
  L’administrador
  Francesc Vila

 2. Maria Esther García Escudero Says:

  Felicidades a todos los que nos visistais. Me uno a Francesc, no dejeis de visitarnos y de aportarnos todos vuestros comentarios, opiniones, sugerencias, etc, sin todo esto no seria posible continuar. Gracias a todos

 3. Rebeca Says:

  Gràcies a tu, Francesc

  Rebeca

 4. Eduardo Says:

  ¡1 año! ¡Si parece que llevo leyendo el blog 3 años! Gracias, Francesc, por mantenernos informados.

 5. jose Says:

  Gracias Francesc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: