ELS LÍDERS DEL BLOC, ELS VERDS I INICIATIVA PRESENTEN “COMPROMÍS” EN LA POBLA

La plana major de la nova coalició Compromís va presentar les seues credencials de la precampanya electoral en la Pobla de Vallbona. El centre social es va omplir de gent vinguda de tot Camp de Túria que volia escoltar els missatges de Mònica Oltra (Iniciativa), Carles Arnal (Els verds) i Enric Morera (Bloc) en un ambient que podíem copsar com de renovada il·lusió entre els simpatitzants de la nova esquerra verda i valencianista coaligada.

Fco.Garcia, coordinador comarcal de Compromís parlà en primer lloc del projecte com un “fet històric” que anava trasmetent il·lusió als col·lectius i persones als quals està obert com a plataforma que vol implantar-se en tota la comarca.

Carles Arnal, de Els Verds, defengué la coalició com un compromís ètic d’unitat i enteniment en favor d’una política afirmativa i positiva per fer front a la política del PP i al risc de bipartidisme. Marcà les diferències entre allò que representarà Compromís respscte del que ha provocat la política del PP: La defensa a les persones, l’ajuda a qui ho necessite, la rehabilitació i regeneració de barris , l’ordenació racional del territori i la sostenibilitat del model econòmic seran els objectius i antídots per a la política de grans espectacles, l’especulació i urbanisme salvatge, les polítiques insolidàries i el model econòmic actual esgotat.

Mònica Oltra, no va decebre amb la  retòrica clara i encesa amb la qual branda habitualment el PP en les Corts Valencianes: Els populars s’han passat de la ratlla que dibuixa la democràcia d’allò que no ho és i el més greu és que ningú no ix a dir-ho” ;”els cas de la Censura de les fotos del cas Gürtel o d’assenyalar a Miguel Bósé  com un enemic alerten d’un totalitarisme neofranquista basat en l’abús de poder”;”no sabem el que va costar la visita del Papa, se sanciona un professor per criticar el conseller d’Educació, se manipula partidísticament la informació mentre la desocupació en el País Valencià és la que més creix”. Oltra va acabar la seua alocució animant tothom a què no es calle, que es lleve de damunt la por i expressem alt i clar que pensem diferent.

Per últim Enric Morera tancà les intervencions tot reforçant la idea de unitat al voltant d’una alternativa política útil davant del fracàs del model econòmic del PP al País Valencià que l’unic que sap fer bé es tirar totes les culpes a Zapatero i no governar ací. El canvi per al líder nacionalista és possible amb propostes sensates i bons governs que propose alternatives al camp valencià, al model de construcció especulativa etc.

Els regidors i responsables dels partits coaligats a Bétera intercanviaren impressions i parlaren de la pròxima presentació a la ciutat del Camp de Túria el pròxim 26 de març en una picadeta posterior a l’acte.

De esq. a dreta: Baudes, Garcia, Rodado, Oltra, Morera, Arnal i Alemany

Baudes, Garcia, Rodado,Oltra, Morera, Arnal i Alemany (de esq. a dreta)


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: