Nova web municipal, velles fotos de regidors que ja no estan

L’ajuntament de Bétera ha estrenat nova web amb un disseny notablement més atractiu on els continguts estan més accessibles i còmodes per al ciutadà.

Nova web Ajuntament

Això seria magnífic si quan accedim per vore els esmentats continguts sabérem, per exemple quins són els regidors reals de la casa de la Vila. Quina és la nostra sorpresa quan observem que encara hi són les fotos de Joano Baudes, substituït per Cristina Alemany (Bloc) fa quasi un any, o la de Neus Sánchez substituïda per José Rodado (EU) des de principis d’any.

Però encara hi ha més sorpreses perquè quan volem consultar la pàgina en la llengua pròpia de Bétera ens apareixen coses com -*medis de comunicació, pentxarà, *òci… et i altres paraules particulars mesclades al 50% o més amb la llengua estatal. Pel preu que ha costat,  no hauria sigut més eficient assessorar-se lingüísticament i fer les coses per a que els estudiants de secundària no s’entrenen a revisar faltes?

La pàgina inclou també la informació per poder traure’s el DNI Digital i la signatura digital de la Generalitat, després d’haver obtingut un conveni l’ajuntament amb ACCV entre d’altres utilitats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: