El PIBET assenyala al concejal Aloy (UV?) com “trànsfuga”.

El partit Independent de Bétera (PIBET) acusa en el seu butlletí al regidor d’UV, José M. Aloy Asensi de “trànsfuga”. Demostren amb documentació que reproduïm a peu d’article que com no pagava les quotes, el president d’UV, Juan M. Miralles el va expulsar del partit en 2008. També -afirmen- que han percebut, per tant, una quantitat de subvenció municipal que no els correspon com a tal grup polític, encara que tot el pacte amb l’equip de govern del PP a qui qualifquen de “còmplices” hauria propiciat que José M. Aloy contunara de regidor amb assessors i subvenció, amb les sigles d’UV i sense plegar-se a la voluntat d’UV.

Estes informacions del butlletí del PIBET s’han distrubuït per les cases de Bétera  i mitjançant la web del partit on s’acomapanyen diversos documents que provarien , les seues afirmacions. Entre estos documents es troben diverses comunicacions del president d’UV  on deixa clar tant que Aloy no pagava les quotes com que està explusat actualement del partit i usa de manera no legítima les seues sigles. També s’inclou un document del consell Jurídic consultiu valencià que avala la no adscripció del concejal en casos com estos (També es va donar a Oliva) i que per tant que les quantitats que percep el concejal per adscripció a grup polític al qual no pertany  seria més que discutible.

Si vostés visiten la pàgina de l’ajuntament de Bétera (enllaços de la dreta del blog)  i segueixen l’enllaç Ayuntamiento/Corporación podran vore perfectament la foto del regidor i el logo d’UV a data de hui.

Document d’expulsió d’Uv signat pel seu president:

comunicació expulsió d’UV

Document del president d’UV demanant la no adscripció d’Aloy:

reiteració expulsió d’UV

Nota de premsa d’UV:

nota de prensa UV

Ací no paga no Déu:

falta de pago cuotas

J.M.Aloy a l'esquerra de la foto al costat de J.M Martí d'UPIB, actuals socis de govern del PP

Etiquetes:

Una resposta to “El PIBET assenyala al concejal Aloy (UV?) com “trànsfuga”.”

  1. Rebeca Says:

    És patètic. Unió Valenciana porta demanant el pas al grup de No Adscrits des del 2008 i l’alcalde i el secretari ni tan sols contesten… L’ajuntament de Bétera sembla “casa Pepe”!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: