Què cal fer a la comarca per canviar la realitat?

Est és el suggestiu lema  de la taula Redona que planteja la coalició Compromís Camp de Túria per al pròxim divendres dia 18 de juny a les 19’30  en la sala de actuacions de la coneguda tenda d’instruments musical Consolat de mar de Benaguasil (Com s’hi va?)

En este acte estan invitats persones vinculades als moviments veïnals, culturals, educatius, polítics i empresarials.

Lluís Beltran és un conegut lletraferit i activista llirià que ha participat en la Coordinadora Per una Llíria habitable i Per una Camp de Túria habitable. Donarà la seua visió sobre urbanisme i mobilitat.

Gemma Piqué és expresidenta de la FAPA València (Federació de Pares) i persona molt vinculada la món de l’ensenyament i cultura valencians- Donarà la seua visió sobre estes àrees.

Álvaro Cuadrado és regidor de l’ajuntament de Náquera per IVIN-EU i persona vinculada a l’associacionisme veïnal sobre el qual versarà la seua intervenció.

Toni Tou és un hom d’empresa de la Pobla, que ha desenvolupat diverses i interessants iniciatives en la comarca. Ens donarà la visió d’empresari .

Francesc Vila és representant veïnal del barri Vall de Flors de Bétera i ha mantingut en els darrers temps iniciatives per al millora dela qualitat de vida en els nous barris-urbanitzacions locals. És redactor i impulsor del blog Vall de Flors-Bétera d’informació i participació local i comarcal.

En l’acte hi haurà una xicoteta intervenció dels convidats i després un col·loqui entre els assistents.

Gemma Piqué

Francesc Vila

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: