Entrevista a Aljama en InfoTúria

L’Associació Cultural l’Aljama  de Bétera continua amb el seu darrer projecte: La memòria dels sentiments. Una joia musical amb sabor tradicional que presenta Jose Miguel Codina, portaveu de l’associació,  durant una entrevista oferida a InfoTúria on repassa la riquesa musical de la nostra comarca .

L’associació  l’ Aljama  va nàixer en 2004 gràcies a la motivació d’un grup de veïns de Bétera que compartien el desig de mantenir viva la Cultura Popular i Tradicional Valenciana i, especialment la del Camp del Túria, arribant inclús a fer d’ambaixadors culturals de la nostra terra en altres pobles del territori valencià , Eivissa i, fins i  tot,  Itàlia i  Àustria.

Per a aconseguir-ho sumen esforços realitzant una activitat intensa que es concreta en nombrosos treballs  de recuperació i difusió dels nostres costums i tradicions: investigacions, monogràfics, muntatge de balls, xarrades, mostres, tallers, actuacions… activitats que, si d’una banda sembla que les perdem, d’altra compten encara amb enamorats i enamorades  i joves promeses que asseguren el seu futur.

(Si voleu llegir la notícia completa aneu a   Infotúria -Aljama )

La memòria dels sentiments

Al CD podem trobar totes les persones  i entitats que han col·laborat en el projecte, massa nombroses per citar-les en aquest curt article,  però sense les quals no hagués estat possible:  des dels Col·legis com l’Olivera de L’Eliana,  l’Alt Carraixet d’Olocau o la lloma de Bétera, fins estudiosos com Fermin Pardo o veïns i veïnes del nostres pobles.

Destaquem el  treball de Fermin Pardo: “per a Aljama és el nostre referent com a estudiós de la cultura tradicional valenciana que ha fet un treball impressionant arreplegant mes de 13.000 talls de cançonetes corresponents a 322 pobles de la Comunitat Valenciana” .

Per aconseguir el CD al preu de 10€ , col·laborar , contractar, mostrar qualsevol inquietud  etc, us podeu dirigir a Aljama a través del mail que teniu en la fitxa.

FITXA
Associació:  l’Aljama
Àmbit: Cultural- Comarcal.
Que fan: Promoure i gaudir de la cultura Popular i Tradicional Valenciana.
Contacte: aljamabetera@hotmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: