UN RADAR CONTROLARÀ EN BÉTERA ALS “VALENTS” QUE CIRCULEN PEL TERME

És realment inaudit que les corporacions municipals es dediquen a ingressar diners mitjançant aquesta fòrmula. El radar cedit per la DGT pretén caçar els patidors usuaris que s’atreveixen a circular per les carreteres i camins de Bétera. no tenim circumval·lacions, els camins dels barris perifèrics donen vergonya, les protestes i demandes dels veïns no són ateses, però les gestions per a buscar la “pela” sí que són efectives. D’això en sabem prou en Vall de flors que ens hem de jugar la vida tots els dies pel perillós camí Torres Pelosa, sense senyalitzar ni netejar, amb la calçada plena de clots, on dos cotxes no caben per les perilloses revoltes. Qui els fica els radars a ells?

 

 

Més valdria que polítics eficaços i bons gestors es mogueren per la Diputació, per la Generalitat  i per a on faça falta i buscaren la manera de tenir bones comunicacions i no carreteres més pròpies el ral.li Paris Dakar.

Des d’ací fem una crida per què els ciutadans publiquen els llocs on aparca el radar per saludar els nostres agents i felicitar-los per poder transitar-hi.

Anuncis

3 Respostes to “UN RADAR CONTROLARÀ EN BÉTERA ALS “VALENTS” QUE CIRCULEN PEL TERME”

 1. enric Says:

  l’altre dia anant per la “ronda” del poliesportiu cap a la coopertiva em clavaren 300 € amb el radar per anar a 70 Km/hora (velocitat de vespino) per a riure sino fora perque 300 € es realment desproporcion at …. i mentre Fabra i Cia per ahi tan contents …

 2. Antonio Says:

  Lo que tienen que hacer los Munipas si quieren hacer caja es poner una multa a cada ciclista que se salte un semáforo de la Alameda de Bétera un Domingo por la mañana. A 10 euritos la infracción yo creo que pasaban de los 3.000 en una mañanita.
  No entiendo yo a los ciclistas, seguro que todos tienen coche y circulan con él y cuando se ponen sus mallitas de colorines fucsias y se suben a la bici pasan olímpicamente de las señales, tanto las verticales como las horizontales…
  Y nadie les dice nada.

 3. Suick Says:

  Ojo, yo acabo de ver un C5 gris oscuro/negro en la puerta del Ninot, justo antes del cruce del psiquiátrico en la carretera de Godella. No sé si era de la Guardia Civil o de la guardia de corps del alcalde, pero el fin es el mismo: trincar.

  Por cierto, ya se pueden denunciar los badenes que no cumplen con la nueva normativa. En Bétera son la mayoría y el ayuntamiento está obligado a reformarlos o quitarlos de la circulación. Os animo a que escribáis sobre el tema para informar a la gente, ya que todos padecemos los dichosos badenes y no se sabe muy bien por qué, pero esto es una cosa que casi nadie conoce.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: