Compromís ja és “parella de fet” a Bétera

En un ambient festiu i cordial els simpatitzants d’Esquerra Unida i Bloc celebraren el passat dissabte 27 la seua unió com a col·lectius que  s’apleguen en coalició per a les eleccions municiapsl i autonòmiques del proper anys 2011. Al Pla de Colom un bon de grup d’ells soparen i s’amenitzaren i ballaren amb el grupde rock Mox de Puçol al temps que els seus representatnts Cristina Alemany (Bloc) i José Rodado (EU) en un breu parlament formalitzaren un enllaç desitjat i feliç. La parella, que es va manifestar feliç magrat la gelor de la nit, començà el seu particular viatge de novis en les Corts Valencianes presentant una iniciativa per la gratuïtat de l’ensenyament infantil de 0 a 3 anys.

En efecte, Dissabte a les 10 del matí, Cristina Alemany i Jose Rodado, s’havien acostat a Les Corts valencianes per acreditar-se com a fedataris per a la recollida de signatures per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) proposada des de la coalició Compromís.

ImageAmb este acte s’inicia l’arreplegada de les 50.000 signatures necessàries per portar endavant la ILP i que durarà 4 mesos. Així, la iniciativa reclama una educació gratuïta i pública per a la població compresa entre els 0 i els 3 anys de tot el País Valencià.

Esta ILP que promou la Coalició Compromís és fruit de la preocupació i el compromís actiu amb la societat valenciana per l’educació dels seus menors, pretén ser un primer pas cap a una oferta pública ajustada a la demanda real, respondre a una reclamació cada vegada més generalitzada entre la població i apostar pel futur de la nostra societat.

El fonament bàsic d’esta iniciativa és l’aposta inequívocament per l’educació des de la primera infància, considerant una regressió inadmissible la nova orientació que li ha donat el PP a aquesta etapa educativa que considera l’atenció als xiquets i a les xiquetes de 0-3 anys des de la perspectiva merament assistencial.

En breu, el col·lectiu de Compromís per Bétera encetarà una campanya a nivell local per tal de recollir el major nombre d’adhesions a la sol·licitud i aconseguir que Les Corts valencianes tiren endavant amb la proposta.

Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: