La Granja Morla de Bétera rep una distinció en els premis AVA

SAT 4069 More ha rebut de mans del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, la distinció de Ramader, en els Premis Ava 2011 en un acte celebrat a Alzira dijous passat 17 de febrer.
La granja de Morla ubicada en el terme de Bétera, té actualment amb un cens de 2.000 animals, tecnologia de munyiment per a 275 vaques/hora, molí de pinso autònom d’horari nocturn que millora l’eficiència energètica i sistemes de traçabilitat i assegurament de qualitat del producte, creant tot això 25 llocs de treball directes.
El president d’AVA-Asaja, Cristóbal Aguado, ha indicat que estes distincions premien a “persones i entitats que han treballat molt pel camp valencià”, i, en concret, ha subratllat que la distinció extraordinària atorgada a Camps “és molt merescuda”. “Des que estic en el món sindical agrari, és el president que més ha parlat i recolzat l’agricultura”, ha dit.
La granja preferida per Danone
Una de les principals raons que van determinar que Danone decidira, fa pocs anys, construir la seua moderna fàbrica de derivats lactis a Aldaia (València), i no en regions del Nord, va ser precisament el fet que disposa ací del millor subministrament de matèria primera de qualitat, amb granges com a Sant Ramon, Morla (Bétera) o Germans Plaça (Alacant).
Dos notícies sobre ramat en una setmana
La granja Morla ha rebut recentment (2010) de la Generalitat una ajuda de 34.800 € per l’adequació i modernització de les seues instal.lacions.
És curiós que durant la mateixa setmana s’hagen donat dos notícies de caire ben diferent sobre el ramat en el nostre poble: per una banda els negocis urbanístics a costa de les vies pecuàries i este premi a una granja de la qual no dubtem la seua professionalitat i felicitem des d’ací. Però són paradoxes del Levante feliz.
Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: