EL BLOG VALL DE FLORS – BÉTERA ARRIBA A LES 50.000 VISITES

El Blog Vall de Flors-Bétera ha arribat a les 50.000 visites registrades per wordpress, la plataforma informàtica on s’allotja. En aquesta quantitat no es compten les visites de l’administrador ja que es tracta d’un comptador de la mateixa plataforma.

Durant els dos anys d’existència d’aquest blog, s’han publicat més de 250 d’entrades , la immensa majoria de producció pròpia, amb profusió d’imatges i material gràfic i una documentació que acompanya les informacions i comentaris en forma d’enllaços. La informació es distribueix en un total de vuit categories i vint etiquetes entre les quals destaquen les informacions de política, societat i cròniques de plens municipals.

Les notícies històricament més visitades han tingut relació amb successos com l’incendi i evacuació del barri de Vall de flors en juliol de 2009 o la mort en estranyes circumstàncies del viverista Vicente Villanueva en Bétera en febrer d’enguany. És precisament el nombre de vistes de febrer de 2011 el que ha trencat el sostre de juliol de 2009: i s’ha arribat  quasi a 4000. Ha contribuït a l’increment de consultes, l’aparició de notícies també molt consultades com la publicació dels ingressos dels regidors de Bétera o la presentació de la coalició Compromís per Bétera.  

La participació ciutadana en el blog,no s’ha limitat a la consulta de les entrades sinó que s’ha traduït en comentaris dels lectors i abundant correspondència. El total de comentaris va al mateix ritme que les entrades i arriba quasi als tres centenars. La mitjana de visites diària se situa àmpliament per damunt del centenar i s’incrementa quan n’hi ha publicacions d’entrades específiques.

El blog Vall de Flors Bétera va nàixer com un mitjà d’expressió de la ciutadania i veinat de Bétera i com a vehicle de comunicació i comentari de la societat en el seu terme municipal. En estos dos anys d’existència ja és un referent comunicatiu en la blogosfera de Bétera i comarca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: