LA PRECAMPAÑA EN BÉTERA SUBE DE TONO CON EL CARTEL DE COMPROMÍS

Neus Sánchez, José Rodado, Cristina Alemany,Francesc Vila i Joano Baudes

IMPACTANTE CARTEL REIVINDICATIVO  DE COMPROMÍS PER BÉTERA SOBRE EL SENTIR CIUDADANO

Será sin duda la imagen de la precampaña y tal vez de la campaña: un impactante y trabajado cartel de los candidatos de Compromís sin ropa. En él muestran dos mensajes reivindicativos sobre los problemas candentes de la legislatura que acaba : la subida de impuestos y la falta de inversiones y proyectos de futuro para los ciudadanos de Bétera. El cartel, que se va a repartir de manera selectiva en algunos lugares no revelados de Bétera, (lo anunciaran el martes) pone su énfasis en que los ciudadanos somos los paganos de la torpeza de los políticos y que la esperanza está en aquellas formaciones jóvenes con ideas y proyectos “que pueden Vestir el futuro”.

PP y PSOE , a la sombra de ellos mismos

Los partidos tradicionalmente mayoritarios han lanzado sus primeras publicaciones en Bétera. El PP ha editado un díptico con la figura de German Cotanda su candidato, con el lema , un tanto cursi, “Bétera en el corazón” y en el que pide “propuestas” a los ciudadanos via correo: todo un alarde de imaginación y de conexión con el pueblo.

El PSOE opta por un miniboletín de cuatro pàginas en el que pretenden, por una parte, “desenmascarar” las cuentas del PP local y sacar pecho de las inversiones del plan “Zapatero” en  Bétera y por otra, saldar cuentas con su propia opción socialista al presentarse con el eslógan “Es hora de pasar pàgina”


Anuncis

Etiquetes: ,

6 Respostes to “LA PRECAMPAÑA EN BÉTERA SUBE DE TONO CON EL CARTEL DE COMPROMÍS”

 1. Andrés Alonso Pons Says:

  Buena foto, desnudos, mientras los que estan a la sombra del pacto de gobierno entre el PP y el PSOE…. si tienen para trajes.

 2. pepe Says:

  La imatge de compromís serà impactant però… més pel mal gust que per una altra cosa..

  Per altra banda han barrejat al mateix nivell un missatge “positiu” i d’altre negatiu… ¡¡¡Volem no pujar els impostos i una falta de projecte per al futur!!!

  També és millor fer campanya positiva… és a dir, proposar els projectes en lloc de rebutjar els dels altres, qué ens oferiu vosaltres i com, en lloc de que ens ofereixen els altres.

  Per altra banda, ni el PSOE es llueix fent oposició ni el PP ens aporta idees noves, es més, volen estalviar-se feina i que el poble parle, idea gens roïna però que s’ha de complementar.

 3. Xavi Says:

  el cartell me pareix tot un encert. Ja està bé de carregar-s’ho tot a l’esquena els de sempre. Felicitacions a Compromís per la seua valentia i als candidats pel seu coratge de despullar-se i donar la cara

 4. Joan Says:

  Cal recordar que Compromís ha aconseguit aturar durant esta legislatura l’augment d’alguns impostos com la contribució amb iniciatives populars i mocions.
  I encara així, des de l’entrada del PP a l’Ajuntament de Bétera, la contribució ha augmentat un 275%, han creat la nova taxa de reciclatge de residus (sense estar ni començada la planta de Llíria on han de tractar-los) han incrementat les taxes de cadires i taules al carrer per als bars i cafeteries més d’un 300%,… . El resultat és que molta gent gran del nostre poble amb pensions mínimes està estalviant tot l’any per poder pagar la Contribució i ho està passant malament. Malgasten els diners públics amb grans “saraos”, contractacions de serveis externs carísims que també s’han denunciat, lloguers d’edificis i baixos, sous polítics escandalosos, personal… . Cal recordar-li a la gent tot el que han fet durant estos quatre anys i parlar de Bétera i el seu futur. Perquè amb ells segur que Bétera no tindrà futur!!

 5. José X. Says:

  Asi deberían de empezar y acabar todos los políticos.
  es una imagen de transparencia, !muy bien!

 6. MPGP Says:

  Sou valents, enhorabona pel cartell innovador i trencador contra les polítiques ineficaces de l’equip de govern actual. Mostreu clarament la indignació dels ciutadans i la necessitat d’un canvi ja.
  Hi ha una altra forma de fer les coses, sou el compromís per millorar i treballar pel poble.
  Ànim i a vestir el nostre futur!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: