Els candidats de Compromís aposten en un vídeo per retornar el protagonisme a les necessitats ciutadanes

La coalició Compromís (Blog, Iniciativa, Verds) ha llançat un vídeo electoral on anuncia una sèrie de mesures que fan costat als ciutadans que més durament estan patint una crisi que no han provocat.

El candidat a les Corts per Castell, Josep Mª Pañella defén les ajudes a les associacions culturals i bandes de música, vertaderes vertebradores del teixit social valencià. Mònica Oltra deixa clar que l’educació infantil pública de 0 a 3 anys ha de ser un dret gratuït per a tots. Joan Ribó, candidat a l’alcaldia de València defén un transport públic gratuït per a estudiants , parats i jubilats. La candidata a les Corts per Alacant Mireia Mollà proposa la devolució del pis a canvi de la cancelació de la hipoteca  quan hi ha problemes irresolubles de pagament. I Enric Morera, candidat a la presidència de la Generalitat defén la creació de 50.000 llocs de treball desplegant la llei de la dependència  i l’educació infantil.

¿Penseu que això es el gratis “total”, o si més no la “justícia social” mínima per aconseguir eixir del pou on ens han clavat? Qui pregunta, ja respon.

 

Anuncis

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: