UPIB i PP instrumentalitzen l’ajuntament i els immigrants en benefici propi.

Els diferents partits polítics fan actuacions de precampanya més que discutibles. Ens ha cridat l’atenció que en la pàgina de l’ UPIB, soci de govern del PP, publiciten “l’informe de gestió municipal” pagat amb diners públics de tots els beterans. Bétera no pot pagar la campanya d’un partit, ens sembla una immoralitat o bé directament una suposada il·legalitat.

publicitat per la cara per a UPIB

Una foto que el PP de Bétera titula en el seu Facebook : Los Populares de Bétera recogen las propuestas de los ciudadanos para el programa electoral i on es pot apreciar clarament on Elia Verdevio (PP) està repartint caramels amb els colors del partit  a xiquets magrebins en un parc de Bétera, mou a pensar en la desvergonya i manipulació més absolutes.

A més, en la imatge les mares porten un pamflet on se demana el vot de forma el·líptica per a German Cotanda (German, alcalde): una manera curiosa de demanar “propostes”, la compra barata d’ un col·lectiu al qual denigren amb la política d’ immigració popular ( recordem que en la precampanya, no es pot demanar el vot, per llei)

la curiosa manera d'arreplegar propostes del PP

Etiquetes: ,

Una resposta to “UPIB i PP instrumentalitzen l’ajuntament i els immigrants en benefici propi.”

  1. Antonio Says:

    No llego a comprender el morro tan impresionante de algunos; estan solo para su beneficio y los de su camarilla y si tienen que beneficiarse de lo publico no les importa. Votaba al PP, conmigo que no cuenten ya, ni el serrruch tampoco. Ya no hay para todos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


<span>%d</span> bloggers like this: