La candidata de Compromís per Bétera entrevistada per una web local

Cristina Alemany : “Bétera necessita un canvi en la gestió municipal”.

(Bétera digital)

Cristina Alemany encapçala la coalició electoral de Compromís, integrada per Bloc, Iniciativa i Els Verds. Ha trobat un grup unit que treballa de manera cohesionada, i diu que la primera mesura que prendria seria la de fer una auditoria, ja que el pacte PP-UPIB-UV ha costat molts milions d’euros a l’Ajuntament. Aposta per la gestió eficaç i transparent, i especialment, per complir les seues propostes del programa.

A continuació, les respostes íntegres de Cristina:

Quins motius l’han mogut a fer el pas i acceptar la candidatura a l’alcaldia de Bétera?

La il·lusió d’aconseguir, amb l’ajuda d’un equip capacitat i honest, un canvi per al poble de Bétera i per als seus ciutadans. Ens hem juntat diferents col·lectius i veïns independents perquè pensem que la unitat és molt important per fer realitat el canvi possible i necessari en la gestió municipal.

Com està vivint l’experiència d’aquestes dos setmanes de campanya electoral?

L’estic vivint amb gran intensitat perquè hi ha molta gent que ens dóna suport, ànims i ens transmet la sensació que esta vegada el canvi es farà realitat.

Com definiria al grup/llista que l’acompanya?

M’he trobat amb un grup molt ampli de persones que treballen de valent i de manera cohesionada. M’he trobat acompanyada de persones honestes, preparades i profundament il·lusionades.

Quina és la primera mesura que prendrà si és triada alcaldessa?

Realitzar una auditoria que ens servisca de base per començar a reduir despeses corrents i augmentar els recursos per a oferir millors serveis al poble de Bétera.

Quina és la mesura que mai prendrà si és triada alcaldessa?

Continuar hipotecant este ajuntament.

Què és el que necessita Betera i que pot oferir Compromís?

Bétera necessita sentit comú i eficàcia en la gestió, que és precisament el que pot garantir l’equip de Compromís. Per a nosaltres, també és molt important garantir transparència en el funcionament de l’ajuntament.

Què proposa Compromís que no proposen la resta?

La importància no és tant les propostes que apareixen al programa, sinò la garantia que les complirem si arribem a governar.

Com avalua el panorama polític actual a la població?

No és positiu per a Bétera que es presenten 12 candidatures, i més quan és molt difícil saber què canvia d’unes a altres. Compromís és una candidatura clarament diferenciada de la resta pel llarg i constant treball dels seus col·laboradors en el teixit cívic i cultural del nostre poble.

Està dispossada a pactar amb qui siga per a governar?

Amb qui siga i a qualsevol preu no. Qualsevol pacte serà transparent, en base al programa electoral i negociat públicament. No pactarem en cap cas en funció d’interessos foscos.

Quina nota li posaria a l’anterior govern municipal? per què?

Al PP amb generositat li pose un 2 sobre 10, i als seus col·laboradors, UV i UPIB, encara els valore pitjor. Vull fer una menció especial de l’UPIB, una opció electoral que es proclama progressista i que històricament ha fet el paper de transvassar vots al PP i consolidar la seua hegemonia política. També podem parlar del candidat d’Unió Valenciana, un home que vol enquistar-se en l’Ajuntament a qualsevol preu. Amb el pacte d’estes tres forces polítiques, s’ha acabat fent la mateixa política que haguera aplicat el PP sol, però amb uns costos molt majors per als veïns de Bétera. Este pacte ens ha costat molts milions d’euros.

Què farà el dia 21 de maig dia de la reflexió electoral?

Gaudir de la companyia dels amics i de la família després d’una intensa campanya electoral.

Alguna altra cosa que li agradaria afegir…

La gran quantitat de llistes a Bétera (12 candidatures) pense que no respon a l’espectre ideològic que no és tan gran. De tota manera espere que el poble sàpiga distingir i també espere que vote amb la il.lusió d’assolir el canvi tan necessari.

Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: