22-M: AL·LEGAT FINAL DEL BLOG VALL DE FLORS-BÉTERA

Estimats amics i amigues, lectors del blog de vall de flors -Bétera

Vull fer  un al·legat final on m’uniré a la festa del canvi, un canvi que clama la societat i que tots estem cridats a tirar endavant amb ella

Perquè hui més que mai sent que les coses van a canviar a partir del 22-M.

Estem farts de restar impassibles al drama del paro, que quasi 2000 veïns i centenars de joves no tenen futur ni expectatives clares en Bétera i milions a l’estat.

Sent que això pot canviar a partir del 22-M

Estem farts que els corruptes, els malversadors, despilfarradors i aprofitats ens facen xufles amb la seua prepotència i compren la voluntat de la pobra gent confiada i manipulada.

Tinc el convenciment que això va a canviar després del22 M

És un fet que la banca de l’avarícia no tindrà més remei que canviar ; obrir l’aixeta del crèdit, servir al poble per a crear riquesa amb projectes per a un nou país de propostes alternatives com la que tenim  tant a Bétera com al País.

Sent i estic convençut que això pot canviar a partir del22 M

Estem farts que més de 100.000 votants valencians i valencianes es queden quasi sempre sense representació en les Corts perquè una llei injusta, abusiva i antidemocràtica diga que qui talla l’abadejo al País Valencià és el bipartidisme ranci immobilista pactista que no deixa progressar al País per la barrera del 5% de representativitat.

Estic fart i això va a canviar, n’estic convençut.

Estic fart que Canal nou manipule, segreste la informació i ens condemne a l’ostracisme als lluitadors que des del camp de la política, la cançó, la música, la llengua,  la cultura, la defensa de la natura, de la igualtat, de l’educació etc es queden sense oportunitats, malbaratant amb fons públics la cadena per a friquis, pijos i enxufats que denigren les grandeses del nostre poble.

Sent això que va a canviar i que ho farà a partir del22 M

Moviment 15-M tota una lliçó democràtica

Estem fins a dalt de la coroneta que les nostres escoles públiques siguen les pioneres en fracàs escolar, en analfabetisme funcional lectoescriptor i digital, en falta de mitjans per atendre la diversitat  mentre s’estudia en barracons i amb falta de professors que es veuen obligats a fer el que poden en estes condicions impròpies d’una Europa civilitzada.

Sent que això tindrà un abans i un després a partir del 22-M

Estic tip de vore com manipulen la sanitat valenciana o de la depèndencia dels nostres majors, quan molts estan morint sense vore ni un duro i altres ho fan en les llistes d’espera. Els qui provoquen  això són uns deshonrats  i sent que açò va a passar prompte a la nostra història més negra.

El poble està dient prou i ho evidenciarà el22 M. Ja voreu.

Estem molt refarts que no tots siguem iguals davant dels servicis, davant del que rep el ciutadà  segons siga per on viu, a qui vote o  per si besa la mà al Corleone de torn, condemnant a la misèria a la resta.

cartells del moviment 15-m apareguts al bulevar de Bétera

Bétera va canviar estic convençut i m’ he jugat  un porra en això

Companys i companyes, això va a canviar perquè els joves estant dient, per fi prou, perquè alternatives saludables i valentes a València , Castelló i Alacant han sabut fer créixer l’esperances, sumar voluntats, il·lusionar molta gent.  Els seguiments en les xarxes socials, en youtube, en facebook, en twiteer, també modestament en el blog de Vall de flors amb més de 60.000 visites, 15.000 sols en esta campanya, em diuen que alguna cosa va a canviar.

Tot açò no es que vaja a fructificar sinó que ja està fent-ho, ha brollat una primavera de l’esperança del canvi . Hem de soterrar el bipartisme, hem de foragitar de la política els corruptes, hem de dignificar i fer gran la política al servei dels ciutadans. Hem d’obrir-nos i organitzar-nos per al canvi que se’ns ve al damunt.

Hem de respetar-nos, hem de cuidar i equilibrar els nostres sentiments i la relació de l’home amb la natura, la mare que ens va dur ací i ens acollirà quan ja no estiguem per a  deixar als nostres successors, oportunitats i un planeta net i saludable.

No tinc cap dubte que el canvi en Bétera es va a produir, perquè sent que ja està fent-ho.

AMICS QUE M’HEU ACOMPANYAT EN ESTE TEMPS EN EL BLOG QUE JO ADMINISTRE: voteu o no, protesteu o no, acampeu o no, llegiu o no les propostes dels partits, però no oblideu que tots haurem de prendre partit per un canvi necessari per als nous temps. estem convocats a fer-ho. Fem-ho en llibertat i amb responsabilitat.

Jo des d’ací el salude, vos incite a tastar-lo, a participar amb ell a capbussar-se en un nou horitzó DE LLIBERTAT I DE PROGRÉS.

Ja sabeu que he optat per una coalició , que al meu entendre, encarna i simbolitza un nou temps. Però això és un anècdota perquè tots estem convidats d’una forma o altra i ningú no podrà escapar als nous temps. Ens trobarem en el camí, n’estic segur.

Salut; per una nova Bétera, per un nou país, per una nova Europa dels pobles i un món respectuós amb la natura i els drets inalienables de l’home-dona.

Francesc Vila

Francesc Vila administrador del Blog Vall de Flors-Bétera

Valldflors@gmail.com

publicat divendres 20 de maig a les 23:40 minuts
PS: PERDONEU SI ESTOS DIES, MOLT ENFEINAT PER LA CAMPANYA NO US HE POGUT ADMINISTRAR BÉ LES VOSTRES APORTACIONS. TOT ES FARÀ.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: