El Partit Popular pacta amb UPIB per a formar govern a Bétera

Pacte PP-UPIB que tindrá dos tinències d’alcaldia i tres delegacions entre elles Hisenda

El PP y UPIB han publicat un comunicat conjunt en el qual donen a conéixer als veïns que ambdós formacions han arribat a un acord per a obtenir els vots necessaris per a  assegurar-se la majoria absoluta.

German Cotanda, futur alcalde de Bétera

"Serruch", UPIB

El Partit Popular governarà en l’Ajuntament de Bétera amb el seu actual soci de govern Unió i Progrés Independent de Bétera (UPIB). Els resultats obtinguts després dels comicis de diumenge passat han obligat als populars a negociar amb altres formacions polítiques per a poder constituir el dia 11 de juny un govern estable en la localitat.

El PP va guanyar les eleccions locals amb un total de 10 regidors. La majoria absoluta del consistori se situa en 11. UPIB va obtindre dos regidors. La suma d’ambdós partits conforma la majoria absoluta necessària per a governar.

En el pacte, que s’ha signat el 25 de maig de 2011, la totalitat dels regidors del PP i d’ UPIB  s’han compromès “a la estabilidad y a trabajar y esforzarse en interés de los ciudadanos de Bétera, hasta el fin de la misma,y al diálogo y colaboración ante cualquier diferencia que pueda desestabilizar este acuerdo”, sempre baix la presidència de l’Alcalde, Germà Cotanda.

Els populars ostentaran la 1a, 4a, 5a, 6a i 7a Tinència d’Alcaldia així com les delegacions d’urbanisme, obres públiques i manteniment d’edificis públics, esports, festes, policia i protecció civil, interior, personal, educació, cultura, sanitat, dona, comerç, consum, indústria, mercats, participació ciutadana, comunicació, nuclis de població, joventut, agricultura, parc mòbil, ocupació, patrimoni, turisme, i qualsevol que siga de nova creació o patisca canvi en la denominació. UPIB ostentarà la 2a i 3r Tinència d’Alcaldia així com les delegacions de servicis socials, medi ambient i hisenda.

Font: Info-Túria – B. Digital

Anuncis

Etiquetes: ,

2 Respostes to “El Partit Popular pacta amb UPIB per a formar govern a Bétera”

  1. MPGP Says:

    Acaso alguien dudaba de que “el pescado estaba vendido” entre PP y UPIB?.
    UFFF, más de lo mismo en el equipo de gobierno.
    Compromís tiene una gran labor de fiscalización por delante. Ánimo y a por un cambio!, que lo tengan más difícil para hacer lo que mejor saben, que es “servirse” bien de sus cargos en vez de servir todos los intereses de los ciudadanos de Bétera.

  2. Mª Esther Garcia Escudero Says:

    Seguimos teniendo, “como se dice en mi tierra”, los mismos perros, pero con distintos collares. Desde aquí, quiero dar la enhorabuena a Compromis, por su resultado en las últimas elecciones y también deciros, que no os desaniméis, y que ahora empieza vuestra labor, mantener a ralla a todos estos chupatintas, para que no puedan “chupar” del tarro tan impunemente como lo han venido haciendo hasta ahora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: