És democràcia municipal “real” convertir plens ordinaris de 12 punts en extraordinaris ?

Acostuma a ser ja un fet repetit en Bétera. L’alcalde canvia un ple ordinari per un d’extraordinari alegrement. La diferència es troba en què el ple ordinari és obligatori en els municipis de més de 20.000 habitants com Bétera, una vegada al mes. En aquest hi ha precs i qüestions, mocions i altres accions de control i fiscalització democràtiques de l’oposició que sembla que no agraden “massa”. Tot això s’elimina en l’extraordinari: qualsevol excusa és bona, ix a compte!  Ja ho visqueren en el final de la passada legislatura i ara a  les primeres de canvi, jas ! una altra vegada.

Començarem a demanar Democràcia real en l’ajuntament de Bétera, plens ordinaris tots els mesos i que s’acomplisca la llei de Bases de Règim local.

Ple extraordinari en juliol

11 DE JULIOL A LES 20:00 HORES
SALÓ DE PLENS DEL CASTELL
Punts ordre del dia:
1.-Règim jurídic: aprovació acta de la sessió anterior.
2.-Urbanisme: Expedient relatiu a la cessió de la condició d’agent urbanitzador dels terrenys compresos en la Unitat d’Execució de sòl urbà La Jonquera Sud del Pla General de Bétera.
3.-Urbanisme: Expedient relatiu a la correcció d’errades del Projecte de Reparcel·lació del Sector de sòl urbanitzable R-21 del Pla General de Bétera.
4.-Urbanisme: Expedient relatiu al Projecte de Reparcel·lació, Plica Refosa i retaxació de càrregues de la unitat d’execució Lloma del Mas Redelimitada restant i modificació del Pla de Reforma Interior de la unitat d’execució Lloma del Mas redelimitada restant del Pla General de Bétera.
5.-Intervenció: Expedient relatiu a dació compte d’informe de la Intervenció i la Tresoreria Municipals en compliment de la Llei 15/2010 de 5 de juliol de modificació de la llei 3/2004 de 29 de desembre per la qual s’estableixen mesures per a la lluita contra la morositat en les operacions comercials.
6.- Intervenció: Expedient 09/2011 d’aprovació de reconeixement extrajudicial de crèdit.
7.- Intervenció: Expedient 13/2011 de modificació de crèdit.
8.- Intervenció: Expedient d’aprovació de la modificació de l’article 20 de les Bases d’Execució del Pressupost.
9.- Intervenció: Expedient de modificació de crèdit nº 12/2011: suplement de crèdit i crèdits extraordinaris finançats amb baixes per anul·lació.
10.-Personal: Expedient de fixació del calendari laboral per a l’exercici 2012.
11.-Personal: Expedient 2/2010 sobre concesió subvencions sanitàries a treballadors/es de l’Ajuntament.
12.-Educació: Expedient relatiu a ratificació pel Ple del decret de l’Alcaldia-Presidència de 31/05/2011, sobre aprovació del conveni entre la Conselleria d’Educació i este Ajuntament per a la nova autorització de l’escola infantil de primer cicle denominada Josefa Guardiola de titularitat municipal.
Anuncis

2 Respostes to “És democràcia municipal “real” convertir plens ordinaris de 12 punts en extraordinaris ?”

 1. pepet l'enamorat Says:

  Tiene usted toda la razon del mundo, es alucinante, yo ya no se si se hace por ecaudar caja para los señores concejales, si para asi evitar que la oposicion hable, o por que absurdo motivo, hacer un pleno estraordinario para, entre otras cosas, dar cuentas de un informe de intervencion y tesoreria sobre la ley de morosidad es para echarse a temblar, ademas, si se fijan, los temas de hacienda ahora pasan a denominarse de INTERVENCION, pero que narices de intervencion si no hay interventora, la titular esta de baja por maternidad, la suplente es , a la vez la responsable de recauacion tributaria, es decir ella se lo guisa, se lo fiscaliza, se lo informa y se lo come, se pasan por el forro la etica, el puesto de intervencion lo debe, por pura logica y etica, desempeñar un habilitado nacional, independiente y no sometido a los caprichos de los politicos, y la persona que ocupa ahora este puesto era, o no se si aun lo es, miembro de la ejecutiva del partido en el gobierno. vamos que yo creo que deberian evitar los plenos, gobernar por decreto y asi nos evitarian a los ciudadanos los bochornosos espectaculos que protagonizan mes a mes, Ah, por cierto, el señor concejal de hacienda no tiene area, porque si los temas economicos son ahora INTERVENCION, este señor que hace, y miar que lo tenia facil para superar a la anterior, casi casi con saber sumar con los dedos ya lo hubiese hecho mejor, en fin, Betera, a nuestro pesar, sigue siendo diferente, diez gaviotas y dos alfabegas, y a pasasrse por el forro la etica mas elemental
  Salud

 2. gelea Says:

  Hola Pepet, tu si que saps! em sembla que controles moooolt.
  No siiiiii……..eu deia pel comentari que ens has deixat.
  Si et saps tot el galliner de l’Ajuntament, tuuuu!!!!
  XÉEEE! que es lo que ha tingut la interventora? nen o nena?
  Diez gabiotas donde irán y dos alfabegas (Albahacas)…..que bo eres Ppeeeet! Ets una màquina tio! estic al feisbuk, busca el trebol!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: