Compromís per Bétera demana que s’escolten les al·legacions dels veïns al col·lector de Lloma del Mas

Compromís per Bétera ha explicat en el plenari extraordinari celebrat  dilluns onze de juliol que alguns veïns de la urbanització Lloma del Mas han presentat al.legacions. Estos ciutadans  dubten de la legalitat en la manera d’adjudicar les obres del col·lector executat per l’Ajuntament de Bétera, dins les obres d’urbanització i que costarà 950.000 €.
El regidor de Compromís Joano Baudes intervingué en este punt del ple per a dir que  els veïns  han de pagar estes obres  i per contra l’Ajuntament no els ha notificat com a afectats que anava a executar-les. Tampoc les han tret per concurs, tal i com obliga a fer la llei de contractes de les administracions públiques. Els veïns indiquen que el fet de donar les obres a una empresa determinada i no traure-les a licitació de diverses empreses pot provocar importants sobrecostos que ells no tenen per què assumir.
En el plenari extraordinari d’esta vesprada, Compromís ha criticat que la resposta dels tècnics, en la qual sols informen de la desestimació de les al·legacions sense aprofundir en elles, és insuficient. Segons ha denunciat Joano Baudés, “l’Ajuntament ha de donar una resposta concisa i coherent als veïns, i deixar clara la legalitat en l’adjudicació del col·lector, així com els motius pels quals no comunicaren als afectats el projecte d’execució abans de fer les obres. Cal considerar que alguns dels al·legants hauran de fer front a una despesa de milers d’euros pel cost d’este col·lector i es mereixen tenir totalment clars tots els conceptes pels quals han de pagar”.
El regidor d’Urbanisme J.Alapont (PP) defengué la “filosofia” del les AIU (agrupacions d’interés urbanísitic) on la discutida figura dels agents urbanitzadors promouen les obres i qui no està en eixes agrupacions poden sentir-se perjudicats.
Si vols llegir més consulta la pàgina de Compromís per Bétera
Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: