ESPECIAL 20 N : Els ciutadans davant les urnes demanen una democracia real (2)

Estes eleccions generals són sens dubte una cita que no ha despertat massa entusiasme entre la ciutadania. Colpejada per la crisi, cada vegada més conscients de la trampa del bipartidisme, de la vergonya de la corrupció, de l’estafa immobiliaria i la tirania dels mercats i especuladors amb la connivència dels bancs, vertaders artífexs de la fallida “global”. El que més insoportable resulta és que, passe el passe, continuarà guanyant el capital i els atacs “especuladors” d’un voraç “mercat” i que ens fan creure amb la seua propaganda que els culpables de la situació no són els que són sinó “nosaltres” que ens hem d’ajustar i retallar fins al moll de l’os si cal.

Amb este panorama sols un vot conscient que manifeste el rebuig a un sistema democràtic i econòmic antic i caduc pot servir per a alguna cosa. El vot als diferents, als minoritaris, a aquells que s’han fet ressò de la ciutadania, que són com nosaltres i que patixen el que nosaltres patim. Que van de cara contra els corruptes, contra el clientelisme, l’especulació, la poca vergonya dels bancs i volen plantejar reformes democràtiques i defendre els més febles, se planteja com el vot més conseqüent i valent. Estem farts del “tuya-mía” del bipartidisme, d’aquells que podien haver fet i no han fet i dels qui no han fet i ara diuen que faran.

La modèstia d’un blog, la valentia de donar la cara.

Vall de Flors-Bétera ha convidat a ciutadans que simpatitzen amb partits i a estos últims perquè faciliten testimonis i raons dels seus vots. Compromís-equo i Esquerra Unida són els únics que han contestat favorablements i han “donat la cara” que no és poc en els temps que corren. No  han respost PP, PSOE ni UpyD. Ells i els ciutadans inteligents sabran per què.

Per a visualitzar les imatges pots fer dues coses:

1- doble clic en cada imatge i usar la lupa d’augment

2- Usar els enllaços:

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B5g-OjfLI2JSMTNjNDgzNTQtMzY1My00Mzc3LWE5YzQtNTJmYmU3MWNjMDU0&hl=ca

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B5g-OjfLI2JSYmU5YjYwYmEtMGNiZS00MTQ0LWE2NTctNGIzNzBlZDJkYzUw&hl=ca

 

 

Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: