Bétera per l’aigua aconsegueix frenar la privatizació del servei

La vesprada del dia 20 de juny passarà a la història local de Bétera com un dia de reivindicació del moviment  ciutadà que s’ha aliat sota l’eslògam  No a la privatització de l’aigua de manera ràpida en el poble. Més de 4500 signatures i dos concentracions davant de l’ajuntament per avalar este moviment, han servit perquè l’equip de govern PP-UPIB veja que allò que se’ls venia al damunt no era flor d’un dia i que aniria creixent de manera perillosa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’eixida triomfant del representant de Bétera per l’aigua, no deixava dubtes de l’alegria per la victòria ciutadana: “l’aigua és del poble i continuarà sent-ho”. Els centenars de participants deixaren les seus instàncies individuals que volien registrar en una inacabable cua.

En el parlament improvisat del representant de Bétera per l’aigua, es felicità d’allò aconseguit i manifestà que es mantindran vigilants sobre la rectificació adoptada per German Cotanda, que va acabar agraint.

Manifestació de veïns  de Vall de Flors per l’aigua en 2006

Fa  ja 6 anys , en el 2006, també un día 20 però de juliol i amb molta calor, una manifestació d’indignats veïns de Vall de flors  també per l’aigua tingué lloc davant de l’ajuntament. Portaven més d’una setmana sense aigua  i amb problemes quasi sis anys. La desídia i ineptitud municipal havia convertit a este barri en poc més que uns proscrits indesitjables. en la foto i en la pancarta de l’esquerra es podia llegir ” Ajuntament, muchos PAIs y poca agua dais”.

Vall de Flors ara té aigua, però no dels pous de Bétera com hauria de ser desitjable per a més enriquiment del poble. Aigües de València se’n porta uns quantiosos diners per una aigua penosa i el benefici no es queda al poble. Ens alegrem del guany del centre i ens agradaria que tot el municipi guanyara més en el futur amb una gestió transparent i beneficiosa per a tot el municipi. Enhorabona.

Anuncis

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: