El regidor d’Hisenda (UPIB) no vol explicar al Ple el deute real de Bétera

Roberto Ocaña, PSOE, preguntava per segona vegada en un ple municipal la xifra del deute que manté Bétera. Per segona vegada i sense cap vergonya, el regidor d’Hisenda, J.Enric Alcácer va dir que no ho sabia i de manera prepotent, també per segona vegada, “invitava” al regidor del PSPV a demanar-li-ho per escrit i és més “per registre d’entrada”.

Va ser un dels desaires més importants del ple des que Alapont (PP) no fa de les seues. El regidor popular, ja se sap, es troba en època de vaques magres , una vegada suspesa “l’operació Aigües de Bétera- València connection”. Que un regidor dels comptes públics com Alcàcer no vulga respondre a un legítim representant de la voluntat popular, l’estat de la cosa pública, fins i tot que li vacil·le en públic de demanar-ho “per registre d’entrada” passa a categoria d’ofensa democràtica intolerable especialment en el temps actuals.

El senyor Alcàcer si tinguera vergonya es disculparia el pròxim ple i li donaria compte del que demanà Ocaña, i del contrari hauria de dimitir per incompetent. Si la UPIB va pel camí de la prepotència, mala cosa per al futur d’esta formació que s’abandona en braços del PP abans d’hora. És una manera de fer punts per al futur encara que se passe dels  votants i ciutadans (propis i aliens) de Bétera que mereixen un respecte.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Etiquetes: , ,

Una resposta to “El regidor d’Hisenda (UPIB) no vol explicar al Ple el deute real de Bétera”

  1. MPGP Says:

    Si el concejal de hacienda “no puede llevar las cuentas en la cabeza” como el dijo en el pleno, pues que sea coherente y deje el cargo a quien si pueda llevarlas. No saber la deuda del ayuntamiento indica bastante incompetencia; no se le exigían cifras exactas. Qué penosa su intervención, rozaba la mala educación incluso. Esas no son formas de atender las solicitudes y preguntas de los representantes de los ciudadanos. Si lo hace así cuando hay público no quiero pensar cómo lo hará cuando no lo haya.
    De vergüenza…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: