Suspensió de la privatització de les aigües de Bétera: I ara què?

L’oposició es va fer tip de recordar-li a l’equip de govern, l’esvarada de la privatització del servei d’aigua potable del cas urbà de Bétera. Compromís va recordar l’oposició municipal que va fer del tema i es va felicitar tant per la reacció ciutadana com per la suspensió de la mesura. PSOE reivindicà la gestió directa de l’aigua i lamentà els 11.600 € perduts en un informe que no ha servit per a res i Mas Camarena demanà un estudi en profunditat del servei per a tot el municipi.

Tots coincideren també en les formes inadequades del procés sense temps per a preparar-lo en les comissions, sense discussió com cal en el ple per ser extraordinari. etc.

Rectificar és de savis, diuen. Però el que cal primer de tot és assabentar-se què vol dir “suspensió” i si això implicarà o no abandonament definitiu o transformació de les intencions populars, que eren molt evidents. No sabem si la gestió podrà ser mixta o directa, per exemple. no sabem què passarà amb el pla de sanejament que s’incloïa en la privatització i sobretot què passarà amb els pressupostos que van a desquadrar-se en dos milions d’€. El PP no sap de moment què o com refer els comptes: el forat de la butxaca no hi ha qui el cusa per molts informes que es demanen.

I ara què, rectificar és de savis? German Cotanda PP

Anuncis

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: