Compromís denuncia que l’endeutament de Bétera pujarà a 6 milions d’€.

membres de Compromís per Bétera en l’albereda

El poble de Bétera haurà de pagar aproximadament 6 milions per fer front a les 1.088 factures a proveïdors pendents de pagament. Estes factures tenen un valor d’uns 4,2 milions d’euros. A més, haurà de pagar durant els pròxims deu anys uns interessos d’uns 2 milions més.

“Estos dos milions d’interessos són conseqüència de la nefasta gestió dels diners de tots que ha fet l’equip de Govern de Bétera (PP-UPIB) des de l’any 2003. No s’entén que en uns anys de bonança econòmica durant els quals van entrar molts milions d’euros extraordinaris a les arques municipals, haja augmentat d’esta manera el deute municipal”, denuncia Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.
La situació és més greu encara si tenim en compte que l’Ajuntament s’ha gastat els 3 milions d’euros de la venda del PMS (Patrimoni Municipal de Sòl), els 2 milions ingressats del PAI del Manisero…
Davant d’esta situació, no entenem que el PP-UPIB no exigisca a la Generalitat Valenciana els 1,2 milions d’euros que l’administració autonòmica deu a Bétera i que són diners que al final hem de posar els veïns i veïnes del poble.
(font pàg. web de Compromís per Bétera)
Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: