Curs de Jardineria per a desocupats en Bétera

L’Obra Social de la Caixa del Mediterrani en col · laboració amb la Regidoria d’Ocupació ha posat en marxa en la localitat de Bétera un curs de jardineria amb l’objectiu de formar persones desocupades perquè puguen aconseguir un treball en aquest sector bé per compte d’altri o través de la fórmula de l’autoocupació.

Es tracta d’un curs presencial que durarà 16 hores distribuïdes en 4 sessions de hores de durada dels dies 22, 23, 24 i 25 d’octubre a la Casa Nebot de Bétera de 9.30 del matí a 13.30 hores.

Durant aquestes sessions els alumnes aprendran habilitats i coneixements per al maneig dels elements i procediments que caracteritzen la jardineria mediterrània per poder treballar en el manteniment de jardins públics i privats, amb especial atenció a l’optimització dels recursos hídrics i de la contribució a la millora del medi ambient. A més els assistents rebran assessorament per a la recerca d’ocupació en aquest àmbit professional.

Els únics requisits per poder apuntar-se a aquest curs és estar en situació d’atur i tenir en vigor la targeta DARDE. Les inscripcions es realitzaran a l’Edifici de la Casa Nebot de Bétera fins al 15 d’octubre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: