El temporal castiga terres, camins i urbanitzacions de Bétera

carrers de la urbanització Camí de Paterna

Camí del paternero[slideshow]

Els més de 125 litre per m2 caiguts en Bétera entre la nit de divendres i dissabte passat castigaren els malmesos camins i vies d’accés a urbanitzacions del terme de Bétera. Terres de cultiu, vehicles, domicilis particulars de veïns d’urbanitzacions i comerços patiren la virulència de l’aigua amb intrusions en les seues plantes baixes.

Un veí hagué d’abandonar el cotxe nadant

El més greu, sense dubte, ocorregué en Mas Camarena on de res ha servit la remodelació recent del  nou col·lector i el centre comercial i els  sectors Esmeralda III i IV quedaren inundats durant hores i alguns veïns hagueren d’abandonar els seus vehicles, fins i tot un hagué de fer-ho nadant, segons ens informen des de l’AA VV de Mas Camarena. Des d’ací es manifesten molt crítics amb l’obra del nou col·lector que no ha pogut resistir esta tormenta i que convertí el carrer principal en un perillós riu que va deixar atrapats vehicles i persones durant una bona estona amb més d’un metre en la zona de la redona d’accés. Els veïns es queixen que no vingué ningú a socórrer-los, parlen de vertader allau d’aigua i que les coses no poden quedar així.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Diumenge encara quedaven molts veïns i comerciants llevant fang, tirant andròmines i productes inservibles i fent valoracions dels danys.

El que faltava per als camins i vies de Bétera

El temporal faltava per a rematar els camins i vies del terme en un estat considerat deplorable per la majoria de veïns. En el Paternero on els clots i forats són els companys del carrers, l’aigua es va apoderar de tots ells. El camí de la Providència quedava tallat tot el cap de setmana per inundacions i el camí de la Torre Bufilla, accés a Vall de Flors resultava intransitable pel fang. En Vall de Flors els imbornals quedaven taponats per fulles i brutícia i els tall de llums provocaven que les bombes no funcionaven amb les consegüents inundacions.

Anuncis

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: