BÉTERA NO VOL QUEDAR-SE SENSE AMBULÀNCIA DE SVB PER LES NITS

La corporació de Bétera ha aprovat per unanimitat en el ple ordinari d’abril una moció on se demana la recuperació de la ambulància del Suport Vital Bàsic per a Bétera i subcomarca (Nàquera i Serra). En l’actualitat, aquest servei que consisteix en l’atenció d’un transport amb conductor i personal sanitari bàsic, ha quedat eliminat per les retallades socials de la Conselleria de Sanitat, no així el SAMU que es manté.

 La moció, presentada per l’equip de govern i ratificada per tots els grups, vol sumar esta iniciativa als ajuntaments de Nàquera i Serra per dur-la endavant davant la direcció General d’ atenció Sanitària. Una altra moció semblant presentada per la portaveu socialista no va resultar aprovada i va ser criticada pel tinyent d’alcalde J.Alapont per intentar “protagonitzar-la per l’argumentari” i “de fer partidisme”. Pilar Ros (PSOE) el contestà “aquí cada uno arrima el ascua a su sardina”. Els socialistes acabaren votan positivament la moció de la corporació (…)

 En absència del regidor de sanitat, el tinyent d’alcalde J.Alapont informà que ara el SVB ha de vindre des de l’Eliana però que està garantit encara que sense la rapidesa necessària per als beterans. En altre moment informàde les ratios de l’ús del servei i va donar a entendre que eren baixes i que si augmentaren la Conselleria podria restablir el SVB.

Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: