CONSCIENCIACIÓ CIUTADANA SOBRE LES MASCOTES: les multes a les normes poden arribar a 6000€

Ens enteràrem en un ple que existien unes publicacions sobre proteccions d’animals i esterilització de gats al municipi que havia promogut el regidor de medi ambient i sanitat del partit Mas Camarena, Salvador Beltrán. Ràpidament li les demanàrem perquè no havia trascendit massa aquesta iniciativa. A penes 40 fullets ens han arribat a Vall de Flors i no  han arribat per a tots els veïns. És per això que publiquem el seu contingut ací i esperem que aquestes interessants campanyes tinguen, en d’altres ocasions, la difusió més gran i extensa que es mereixen.

foto gossos bétera031

Al nostre barri és un tema de continua conflictivitat ja que alguns veïns i visitants no acompleixen l’article 12 de l’ordenança de Bétera sobre com han de circular els gossos per la via pública: acompanyats dels propietaris amb cadena i boç i la seua identificació. No tots els amos de les mascotes ‘arrepleguen tampoc els excrements i això molesta a tos els que complixen amb la norma.

Sovint arriben a la Junta Rectora denúncies de veïns per les molèsties d’altres que no tenen un comportament cívic. Des d’ací demanem que se concreten les denúncies si són repetitives i que se donen trasllat a l’autoritat, ja que la comunitat no té potestat sancionadora. És especialment antisocial el comportament d’alguns propietaris que obrin les portes de les seues cases perquè els seus gossos acampen lliurement pels carrers i jardins, i la d’aquells altres que mai fiquen la corretja al seu gos. En els pamflets adjunts es troba tota la normativa al respecte.

Les sancions per l’incompliment de la normativa oscil.len entre 600 i 6000 €

(feu clic en la imatge per ampliar)

foto gossos bétera complet anvers032

foto gossos bétera complet revers034

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: