Francesc Vila promet el seu càrrec de regidor “per la regeneració democràtica” i “per una Bétera renovada”

Francesc Vila i Martín va prometre el seu càrrec de regidor de l’ajuntament de Bétera  al ple del passat 5 d’agost. Ho va fer per “la regeneració democràtica” i per “una Bétera renovada”. El ja regidor de la formació Compromís per Bétera ha accedit després que José Rodado renunciara al càrrec per incompatibilitats laborals. Francesc Vila, de 51 anys,  és professor i veí del barri de Vall de Flors de Bétera. Allí també participa com a representat de la seua  Junta rectora veïnal  i col·labora en el seu blog .

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Vila va agrair l’acollida a la corporació, als veïns així com l’excel·lent treball del seu predecessor Rodado.

Durant este ple d’agost i equador de la legislatura, el grup Compromís per Bétera passa a tenir una renovada plana amb dos dels seus integrants inicials. Cristina Alemany es manté com a portaveu i Neus Sánchez i Francesc Vila completen el primer grup de l’oposició del consistori de Bétera.

En les intervencions del seu primer dia com a regidor formulà un prec al regidor d’Hisenda sobre l’ús de les dades reals i actuals en el compte de gestió, al regidor de Medi Ambient sobre la gestió de l’ecoparc de Bétera, a la regidora d’interior sobre els tràmits administratius del Pla d’emergències de Bétera i a Serveis socials sobre les ajudes socials que amb la crisi es presten al municipi.

Deixa un comentari